La construcció en fusta, un valor en alça gràcies als seus excel·lents professionals

10 jun 2022 | Notícies

Les II Jornades Fusta Constructiva de 2022 ens han deixat conferències d’altíssima qualitat dels principals representants del sector i sobre temes ben diversos.

Així, per l’speak corner del Gremi Fusta i Moble van passar entre el 3 i 4 de juny experts del sector com David Leris, d’Homag, que va presentar un audio-visual sobre les màquines i la tecnologia que impulsen la construcció en fusta. En la mateixa línia, Ricard López de SCM GROUP va fer reflexionar a l’audiència sobre el futur del sector, que passa sí o sí per una gran transformació digital. També, per gentilesa de DSf Ferreters, vam poder comptar amb Ramón Monje, tècnic comercial de Metabo, per parlar sobre la bateria CAS com a solució pel dia a dia.

Joan Vilà, d’Egoin, va visitar l’speak corner per parlar sobre els avantatges de construir amb fusta i Sergi Sebastià, d’Indústries de la Fusta Sebastià, que considera que per utilitzar la fusta amb intel·ligència cal que l’entenguem.

Com a part del Curs Fusta Constructiva i en una sessió oberta i participativa, l’arquitecte Galdric Ruiz va parlar sobre la importància de la monitorització d’edificis i de tenir edificis eficients.

Però perquè hi hagi futur caldrà també un relleu generacional, que vindrà de la mà de la FP, que, com va explicar Josep Formentí, assessor del Gremi en matèria d’educació, és un valor en alça i ja ha començat a deixar enrere els prejudicis que l’envoltaven.

Les Jornades es van engalanar amb la construcció del Pont Arquato, que va córrer a càrrec dels alumnes de l’Institut Vil·la Romana, dirigits per Gustau Saeta.

Des del Gremi Fusta i Moble volem donar les gràcies a les empreses que ho van fer possible amb el seu patrocini:

  1. PONT

  2. III Edició del CCRF – Concurs Construcció Ràpida en Fusta –